Huur een mooi appartement in Nieuw Centrum Waddinxveen

De vrije sector huurappartementen van Gouwe Zicht vind je tussen Binnendoor en het Gouweplein in Waddinxveen. Wat een perfecte locatie. Heerlijk levendig en met alle voorzieningen letterlijk aan je voeten. Een boodschap, lekker wijntje, bos bloemen of afhaalmaaltijd, je haalt het zo. Elke dag weer. Gemak dient de mens.

Huurappartementen in nieuwe centrum Waddinxveen goed bereikbaar

Centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en nabij Gouda, maar met de gezelligheid en intimiteit van een dorpse woonomgeving en het Groene Hart als achtertuin? Dat is Waddinxveen! Het nieuwe centrum is perfect bereikbaar met de auto, trein, bus, lopend of met de fiets. Het station ligt op 5 minuten loopafstand en parkeren is hier nooit een probleem. Vanaf de Oude Dreef rijd je zo de garage in.

Huren in het mooie Waddinxveen

De huurappartementen van Gouwe Zicht bevinden zich in het Winkelcentrum Gouweplein. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen en meer. Verder heeft Waddinxveen een gezellig oud centrum en ligt het dorp in een prachtige, natuurlijke omgeving waar je volop aan sport kunt doen. Er is namelijk een heel rijk verenigingsleven. Mocht je (schoolgaande) kinderen hebben: in de buurt zijn 4 basisscholen, het Coenecoop College ligt op loopafstand en de kinderboerderij vind je om de hoek.

Huren in Waddinxveen?

Interesse om een appartement te huren op deze ideale locatie? Schrijf je in!