Voordelen van nieuwbouw

De voordelen van een nieuwbouw huurhuis

Zoek jij een huurhuis? Dan kun je voor een bestaand huis gaan. Maar wist je dat er ook geregeld complete nieuwbouwprojecten met huurwoningen door ons worden aangeboden? Een nieuwbouwhuis of nieuwbouwappartement van ASR biedt je veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij.

1. Je bent de eerste bewoner

We starten met de verhuur als de bouw bijna klaar is. Zodra je de sleutel krijgt, kan het genieten beginnen. Want jij bent de eerste huurder, waardoor het hele huis lekker fris en nieuw is. Je werkt het af precies zoals jij wilt.

2. Nieuwbouw is duurzaam en onderhoudsarm

ASR verhuurt duurzame huizen op de mooie locaties. Dat is onze missie. Het duurzame karakter zie je terug in de onderhoudsarme en duurzame materialen die we gebruiken.

3. Comfortabel en zuinig wonen in een nieuwbouw huurwoning

Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat je geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. Vaak hebben de huizen of appartementen vloerverwarming. Heel comfortabel! Daarbij heb je bij een nieuwbouwhuis lage energielasten, door de uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak.

4. Gloednieuw en luxe afgewerkt

Als je een woning van ASR huurt, krijg je een compleet en luxe afgewerkt huis. De badkamer heeft mooi, modern sanitair en tegelwerk. Voor de keuken kiezen wij altijd een mooi keukenblok uit waarin minstens 5 inbouwapparaten komen. En als je een eengezinswoning huurt, worden ook de schuttingen voor je geplaatst. Tot slot zijn de wanden strak afgewerkt, waardoor je ze gelijk kunt verven of behangen.

5. Voel je veiliger in een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat zie je terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk.