Ook als je tijdelijk een appartement zoekt, is Gouwe Zicht ideaal

Dick Jan en Annita Bolta woonden in Den Haag en hebben een appartement gekocht in Boskoop. Binnen 3 dagen was hun oude huis verkocht en toen… toen gingen ze met spoed op zoek naar een huurappartement waar ze de komende anderhalf jaar met plezier kunnen wonen. Vrolijk vertelt de heer Bolta hoe het stel in Gouwe Zicht terecht is gekomen.

“De vriend van onze dochter woont in Waddinxveen. Via die weg hoorden we van Gouwe Zicht. We zochten het plan gelijk op internet op en daarna maakten we een afspraak met Van ’t Hof Rijnland. V
anaf het eerste moment tot aan de ondertekening en de 2e bezichtiging – waarop we maten konden nemen – was het contact zo prettig en vriendelijk. Daarvoor wil ik echt even mijn complimenten uitspreken.”

Dit voelde gelijk goed

“Op de dag dat we een afspraak hadden bij Van ’t Hof Rijnland was er toevallig een Open Huis. We gingen kijken en waren gelijk om. Maar Binnendoor 21 is nog niet te huur. We werden geattendeerd op een appartement met een gelijke indeling en dat is hem uiteindelijk geworden. Alles voelde gelijk goed en we vonden het uitzicht heel mooi. Wat woon je hier fijn, zeg. Midden in het centrum, boven de winkels. Dat zie je toch niet zo vaak.”

We gaan maximaal genieten

“Waddinxveen ligt erg gunstig ten opzichte van diverse grote steden. Erg handig voor ons, want ik werk in Nieuwegein en mijn vrouw in Den Haag. We zijn allebei met een half uurtje op ons werk. Nog een maandje en dan nemen we onze intrek. Ook al wonen we hier tijdelijk, we richten het gewoon mooi in, hoor. We gaan de tijd die we hier hebben, maximaal genieten.”

Uitgelicht huuraanbod

Waddinxveen, Wijk 04