Maak kennis met de verhuurmedewerkers van Gouwe Zicht

Gouwe Zicht heeft een nieuw team dat de verhuur van de appartementen verzorgt. Maak kennis met Arwin en Elske. Enthousiast vertellen ze wat hun werk zo leuk maakt en wat ze zo bijzonder vinden aan Gouwe Zicht.

“We werken op een groot kantoor. Met veel plezier, want we hebben leuke collega’s en geen dag is hetzelfde. Het ene moment sta je op de bouwplaats, het volgende zit je aan tafel met een huurder voor het tekenen van een contract of je neemt de tekeningen door voor een nieuw nieuwbouwplan. Wat ons blij maakt, is een tevreden huurder of een enthousiaste projecteigenaar die we mogen vertellen dat de verhuur goed loopt.”

Gouwe Zicht verraste ons
“Voor ons is Gouwe Zicht nieuw. En dat maakt dat we met een frisse blik naar het plan kunnen kijken. Toen we het appartementengebouw bezochten, viel ons vooral het uitzicht en de luxe keuken op. Het uitzicht is verrassend. Je kijkt eigenlijk overal mooi uit op het grasveld, de kinderboerderij of over de daken. En die keuken, die straalt echt luxe uit. Wat we ook aantrekkelijk vinden, zijn de grote raampartijen; het licht kan aan alle kanten binnenschijnen.”

Altijd één contactpersoon
We doen hetzelfde werk, maar we hebben allebei onze eigen kwaliteiten en die benutten we. Achter de schermen verdelen we de taken, maar de huurder merkt hier weinig van. We streven ernaar dat de huurder altijd dezelfde contactpersoon heeft. Dat is persoonlijk en werkt efficiënt.”

Zie jij jezelf hier al wonen?
Op het moment dat we Elske en Arwin spreken, zijn er nog maar 7 appartementen beschikbaar. Wie besluit hier huisnummer 9, 21 of 33 te huren, krijgt het eerste half jaar € 50,- korting op de huurprijs. De huurappartementen zijn trouwens per direct beschikbaar en kunnen bezichtigd worden. Bel jouw verhuurmedewerker om meer te weten te komen of een afspraak te maken.

Carmen vond haar droomappartement in Gouwe Zicht. Benieuwd waarom? Je leest het hier.

Uitgelicht huuraanbod

Waddinxveen, Wijk 04