Een markant nieuw gebouw met 25 huurappartementen

Aanbod van huurappartementen in Gouwe Zicht

Lijkt het jou wat om in het mooie, nieuwe centrum van Waddinxveen een comfortabel appartement te huren? Dan laten we je graag kennismaken met het aanbod van huurappartementen in Gouwe Zicht aan het gezellige Gouweplein. Kom binnen via de entree aan het Binnendoor of parkeer je auto in de garage onder het gebouw en neem de lift naar boven.

Uit welke appartementen kun je kiezen?

In Gouwe Zicht komen 11 verschillende type appartementen met 1 of 2 slaapkamers, van 81 tot en met 104 m2 groot. Aan de westzijde van het gebouw vind je de drie grootste huurappartementen met diverse balkons. Op de etages 1 tot en met 3 zijn alle balkons op het Gouweplein georiënteerd en de appartementen op etage 4 tot en met 7 hebben een groot balkon op het westen of oosten. Hier geniet je van een mooi uitzicht over Waddinxveen en omgeving.

Hoe wordt je appartement opgeleverd?

De appartementen worden verhuurd met een compleet ingerichte, moderne badkamer en keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. Een goede start! Ook heeft elk huurappartement in Gouwe Zicht vloerverwarming én vloerkoeling. Hiermee houd je het appartement zelfs op warme dagen aangenaam van temperatuur. Op de begane grond hebben alle huurders een eigen, ruime berging.

Wanneer kun je het appartement betrekken?

Gouwe Zicht is al gebouwd. Dat betekent dus dat je heel snel na de contractafhandeling (waarschijnlijk per 1 september) je appartement kunt betrekken. Het fijne is ook dat bezichtigen van deze nieuwbouw mogelijk is. We nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en een eventuele rondleiding.

Hoe vind ik mijn ideale huurappartement?

Scroll door naar beneden. Hier zie je een interactieve kavelkaart. De groene appartementen zijn nog te huur. Beweeg met je muis over het beschikbare appartement en bekijk de eigenschappen en de huurprijs. Je kunt nu verder klikken, meer lezen en de plattegrond bekijken die achter de pdf in de lijst met status en prijzen staat.

Kavelkaart

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Het totale huuraanbod