Carmen vond haar droomappartement in Gouwe Zicht

Carmen Groeneveld wist niet precies wat ze zocht, maar toen ze bij Gouwe Zicht binnenkwam in één van de appartementen wist ze het wel. Dit is het! Maar eerst even terug naar het begin: wat bracht deze jonge vrouw van 24 in Waddinxveen? Enthousiast vertelt ze.

“Ik heb de Hotel Management School gedaan en mijn Master voor kok en gastronoom in Italië gehaald. Toen ik na 1 jaar in Italie gewoond te hebben terugkwam in Nederland, ben ik even bij mijn ouders ingetrokken. Zij wonen in Gouda. In februari kreeg ik een baan. Heel even nam ik de tijd om te wennen en toen was het moment daar… Ik wilde weer uitvliegen. Geen idee wat ik zocht en waar ik naartoe wilde.”

Het is echt mooi geworden
“Mijn moeder hielp mee in de zoektocht naar een geschikt appartement. Via Facebook zag ze Gouwe Zicht voorbijkomen. Eerlijk is eerlijk, ik kende Waddinxveen wel, maar van lang geleden. Het stond niet als hip en stads op mijn netvlies. Die mening moet ik herzien. Het is echt mooi wat ze ervan gemaakt hebben. De sfeer is erg goed, het station is dichtbij en het aanbod van winkels is heel gevarieerd en naast de deur, wat met een drukke baan wel heel handig is.”

Ik wist het gelijk. Dit is het!
“Toen ik het appartement – dat ik straks ga huren – inliep, wist ik het gelijk: dit is het! Het appartement heeft 1 slaapkamer en verder is het een open geheel. Dat doet mij denken aan de lofts in Amerikaanse fabrieksgebouwen. Maar waar ik vooral voor viel, was die leefkeuken centraal in de woonkamer. Ik heb een passie voor eten en koken en dat kan hier fantastisch.”

Nooit zoeken naar een parkeerplaats
“Ideaal trouwens dat er een parkeerplaats is onder het gebouw. Ik pak zo de auto en rijd naar mijn werk. 1 september krijg ik de sleutel al. Dan alles naar wens inrichten en een maand later verhuis ik naar mijn droomappartement. Ik kan niet wachten.”

Interview Carmen Groeneveld

Carmens moeder vond Gouwe Zicht via Facebook. Ken je onze Facebookpagina? Klik hier, like en mis nooit meer wat.

Uitgelicht huuraanbod

Waddinxveen, Wijk 04